aprilie 3

Fursecuri (biscuiti) amaretti

0  comments

O binecunoscuta si apreciata reteta din peninsula, adusa la nivelul incepatorilor.
Fursecuri (biscuiti) amaretti

Fursecuri (biscuiti) amaretti este o reteta la indemana tuturor, daca faceti efortul financiar sa cumparati o faina mai speciala, cea de migdale. De obicei ea vine in doua sortimente, macinata fin sau mai grunjoasa. Din fericire ambele se pot uitiliza cu succes la reteta de fata. Daca aveti varietatea macinata fin, puteti sa obtineti o structura mai crocanta a fursecurilor daca le lasati cam 5 minute in plus la cuptor. Dimpotriva, atunci cand aveti faina grunjoasa, acest lucru este, bineinteles, contraindicat.

Ca totul sa fie ca in Italia, ar trebui sa treceti prin zahar pudra bilutele care vor deveni ulterior fursecuri. Daca insa nu agreati gustul de dulce intens, puteti sa renuntati la acest demers.

Un sfat care tine de modul in care coace cuptorul Dvs.. Daca el are tendinta de a incalzi excesiv tava, sunteti sfatuiti sa o puneti mai sus, sau, mai bine, sa puneti o tava dedesubtul celei in care ati pus fursecurile, pentru a atenua socul termic. In felul acesta fursecurile nu se vor intari excesiv la partea de jos.

In cazul in care sunteti suficient de norocosi si va raman fursecuri pentru a doua zi, le puteti pastra intr-o punga. Daca le lasati neacoperite, in camera, atunci ele se vor inmuia in functie de cat de umeda este incaperea. Va garantam insa ca acesta este un element nesemnificativ atunci cand vine vorba de pofta consumatorilor. Adevatrata problema este ca veti avea intotdeauna frustrarea ca le-au mancat prea repede, fata de cat ati lucrat la ele.

Tot pentru ei ati putea incerca, in aceeasi gama si Fursecuri cu bomboane ornamentale sau o Reteta de fursecuri cu scortisoara .

Fursecuri (biscuiti) amaretti

Fursecuri (biscuiti) amaretti

O binecunoscuta si apreciata reteta din peninsula, adusa la nivelul incepatorilor.
5 from 1 vote
Timp de preparare 20 minutes
Timp de gatire 35 minutes
Timp total 55 minutes
Fel Desert
Bucatarie Bucataria Italiana
Portii 16 bucati

Ustensile necesare

Ingrediente
  

  • 200 g faina de migdale grunjoasa (Se poate folosi si faina de migdale fina)
  • 200 g zahar tos
  • 2 buc. albusuri de ou
  • ¼ lingura suc de lamaie
  • ½ lingurita esenta de migdale
  • sare
  • zahar pudra

Instructiuni
 

  • Ingredientele
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Amestecati faina de migdale cu zaharul tos
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Bateti albusele separat
  • Amestecati faina de migdale, zaharul si albusele batute, cu sucul de lamaie si esenta de migdale
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Faceti bilute potrivit de mari
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Treceti-le prin zahar pudra
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Puneti-le in tava si coaceti 35 de minute la 180℃
    Fursecuri (biscuiti) amaretti
  • Sunt gata!
    Fursecuri (biscuiti) amaretti

Reteta video

Keyword fursecuri (biscuiti) amaretti
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!Publicam toate pozele de la voi pe Instagram! ❤️

Tags

fursecuri (biscuiti) amaretti


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea sa iti placa si retetele astea:

mai 11, 2023

O interpretare libera a traditionalei retete Mergi direct

mai 9, 2023

Daal e o mancare de legume din Asia

mai 8, 2023

Secretul sta in gustul de zahar ars! Mergi