Salut! Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca iti place blog-ul nostru si vrei sa ne ajuti sa continuam sa postam continut de buna calitate, retete inedite din jurul lumii si bineinteles, povestile saptamanale din viata noasta! Iti multumim pentru increderea acordata si iti explicam cum functioneaza link-urile afiliate. IT-istul sef, Printul Consort e prezent la datorie cu ceva explicatii:


Printul Consort

Link-urile de pe unele dintre paginile noastre sunt linkuri afiliate. Daca alegi sa cumperi un produs recomandat de noi, trebuie sa stii ca s-ar putea sa primim un mic comision. Asta nu te afecteaza pe tine cu nimic, pretul oferit de magazinele online nu se schimba pentru tine. Nu recomandam decat produse pe care le-am folosit personal sau in care avem incredere. Nu traim din asta si toate castigurile pe care le facem sunt reinvestite in website si ne ajuta sa platim hosting-ul si alte cheltuieli asociate cu el.


Asta-i tot, nu-i nicio magie! Iti multumim de pe acum daca alegi sa cumperi ceva folosind un link afiliat si iti promitem ca vom continua sa iti furnizam retete interesante si sfaturi practice chiar daca nu ai cumparat niciodata nimic. Daca vrei sa ne ajuti in alt mod, ti-am fi recunoscatori daca ai putea sa distribui site-ul prietenilor tai, sau daca i-ai putea invita sa urmareasca pagina noastra de Facebook sau de Instagram. Ne dorim sa formam o comunitate cat mai mare de pasionati de retete romanesti si internationale si credem ca cititorii nostri sunt cei mai buni ambasadori in sensul asta.


Sa ne intoarcem la retete, ce zici? Iata cele mai recente retete adaugate in Atlasul Deliciilor:


Sau, daca esti mai degraba interesat de sfaturi practice, avem cateva ghiduri inedite pentru tine:

  • Cum sa planifici meniul saptamanal, in care iti explicam exact cat timp poti economisi daca te hotarasti dinainte ce vei gati pentru saptamana viitoare si daca te vei apuca sa faci toate mesele grupat, intr-o singura zi. Avem si un exemplu din viata noastra de zi cu zi ca sa ai un model concret de la care sa incepi.
  • Cum sa organizezi bucataria – un tur virtual prin bucataria noastra de 6 mp, pe care am umplut-o in mod ingenios atat cu toate ustensilele necesare, cat si cu proviziile pentru gatit, pe care le cumparam intotdeauna la reducere si le folosim cand avem nevoie de ele.