aprilie 30

Sandvici cald cu ton

0  comments

Reteta de sandvici cald cu ton este exemplul graitor al modului in care puteti sa realizati variatiuni pe aceeasi tema. Daca ea este cea a sendvisului, bineinteles. Si asta din mai multe motive. In primul rand puteti sa “umblati” la cantitati in functie de preferinte. Si nu numai in functie de ele, ci si de ceea ce aveti prin frigider. Este reteta perfecta pentru momentul cand veniti obosita din oras si ceilalti, desi v-au insotit, asteapta sa-i hraniti.

Sa va venim in ajutor cu cateva sugestii si comentarii. In primul rand tonul; nu trebuie sa fie in suc propriu, ci in ulei (preferabil de masline, nu e o diferenta esentiala ca pret fata de cel de floarea soarelui). Varianta in suc propriu ar face sandviciul cald cu ton cam innecacios, in pofida existentei cascavalului topit. Si pentru ca am ajuns la cascaval, va putem spune ca aici ati putea incerca, in cazul in care aveti, sa il inlocuiti cu branza Gouda sau Cedar. Asta ar duce la un sandvici cald cu ton ceva mai picant, daca asta va place mai mult.

Daca va vine mai usor, puteti praji feliile de paiine cu ajutorul unui prajitor vertical. Asa numitul “sandwich maker” nu este potrivit, din cauza ca ar presa excesiv feliile de paine si – eventual – branza. Nu renuntati insa la unt pentru ca inmoaie, atat cat este necesar, painea. In ceea ce priveste gogosarul, daca preferati varianta in otet, trebuie sa aveti in vedere sa il scurgeti bine inainte de a-l folosi. Sandviciul cald cu ton trebuie sa fie putin crocant, nu credeti?!

In cazul in care doriti sa extindeti aventura Dvs. culinara tot la capitolul conserva de ton, puteti incerca si salata de ton cu paste, maioneza si porumb sau salata cu avocado, ton si naut care sunt la fel de usor de facut. Si nici nu presupun sa aveti niste ingrediente deosebite!

sandvici_cu_ton

Sandvici cald cu ton

Tata AD
Un sandwich cald, ieftin si usor de facut.
5 from 1 vote
Timp de preparare 5 minutes
Timp de gatire 5 minutes
Timp total 10 minutes
Fel Fel principal, Gustare
Bucatarie Bucataria Americana
Portii 1 portie
Calorii 458 kcal

Ustensile necesare

Ingrediente
  

  • 140 g ton (conserva de ton in ulei de masline, cu uleiul scurs)
  • ¼ cana maioneza
  • 2 lingurite mustar Dijon
  • ½ tulpina de telina verde (taiata marunt)
  • 40 grame ciuperci (taiate marunt)
  • ½ gogosar in otet (taiat marunt)
  • ½ salota (sau ceapa rosie) (taiata marunt)
  • patrunjel proaspat (dupa gust, taiat marunt)
  • lingurite unt
  • 2 felii felii de paine prajita
  • 4 felii cascaval sau branza cedar (taiat subtire)

Instructiuni
 

  • Ingredientele
    sandvici_cu_ton
  • Amestecati ingredientele taiate fin
    sandvici_cu_ton
  • Puneti untul la topit in tigaia de teflon
    sandvici_cu_ton
  • Prajiti bucatile de paine pe ambele fete.
    sandvici_cu_ton
  • Dupa ce se incalzesc, puneti sa se moaie putin si cascavalul.
    sandvici_cu_ton
  • Pe una dintre felii puneti amestecul realizat anterior.
    sandvici_cu_ton
  • E gata!
    sandvici_cu_ton

Reteta video

Informatii nutritionale

Serving: 1portieCalories: 458kcal
Keyword sandvici cald, sandvici cu ton
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!Publicam toate pozele de la voi pe Instagram! ❤️

Tags

sandvici, ton


5 from 1 vote (1 rating without comment)
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea sa iti placa si retetele astea:

aprilie 14, 2025

Un mic dejun clasic, in interpretare moderna Mergi

aprilie 7, 2025

O prajitura care se face in 5 trebuie

martie 24, 2025

Bierocks (pateuri germane cu varza si carne) sunt