septembrie 25

Piersici in foietaj

Atunci cand doriti sa va surprindeti prietenii cu un desert rapid, usor de facut si ieftin, piersicile in foietaj sunt cele mai nimerite. Recunoastem, puteti sa folositi reteta si atunci cand aveti prea multe piersici si cam toti din casa s-au cam saturat de ele. Cum nu le puteti arunca… e usor sa le “vindeti” sub o alta forma. E drept ca asta presupune si niste mici investitii in alte ingrediente, insa pretul lor este nesemnificativ.

Daca sunteti atenti sa foietati aluatul prin coacere la doua temperaturi (10 minute la 200 grade C – initial si 15 minute la 180 grade C – ulterior) atunci terminati extrem de rapid. Daca doriti, puteti adauga putina dulceata (de orice fel) si abia dupa aceea sa ornati cu frisca. Sau sa pudrati cu zahar vanilat, dupa gust.

piersici in foietaj

Piersici in foietaj

Un desert simplu, insa rapid si gustos.
No ratings yet
Timp de preparare 10 minute
Timp de gatire 25 minute
Timp total 35 minute
Fel Desert
Bucatarie Bucataria Romaneasca
Portii 6 pers

Ustensile necesare

  • tava de copt
  • dispozitiv de scos samburii (optional)
  • sucitor

Ingrediente
  

  • 6 buc piersici (de preferinta nectarine)
  • 1 buc pachet aluat foietaj de 400 g
  • 1 buc ou
  • 50 g cereale
  • 1 pachetel zahar vanilat

Instructiuni
 

  • Piersici
  • Cerealele (cu zahar)
  • Se umplu piersicile cu cerealele
  • Se invelesc in fasii de aluat foietaj si se dau la cuptor 25 minute la 180°C
  • E gata!
Keyword piersici in foietaj
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!Publicam toate pozele de la voi pe Instagram! ❤️

Tags

foietaj, piersici in foietaj


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea sa iti placa si retetele astea:

octombrie 9, 2021

O reteta cu o combinatie inedita de mustar

octombrie 2, 2021

Ceva inedit, daca nu faceti parte din categoria

septembrie 25, 2021

SharePinTweet0 Shares Un desert simplu, insa rapid si