Stim, varzari a mancat aproape toata lumea: gustul de varza calita si piper este pregnant si nu poate fi uitat cu usurinta. Problema apare abia atunci cand “publicul” caruia i sa adreseaza reteta, incepe sa se sature de ea. Ei bine, aveti o nesperata sansa daca sub aceeasi denumire prezentati ceva, care datorita unor ingrediente noi, schimba semnificativ gustul si in acest fel va salveaza.
In cazul de fata este vorba de pasta miso, un ingredient cel putin neobisnuit pentru bucataria romaneasca traditionala. (Cei plecati, in special in tari anglo-saxone, l-au gasit deja si ii cunosc gustul specific).
In rest, lucrurile sunt simple si usor de facut, daca apelati la aluat foietaj din comert. din acest motiv recomandam reteta si celor mai putin initiati in arta culinara si au nevoie de o incurajare materializata intr-un succes facil.
Varzari fusion
Ingrediente
- 400 g aluat foietaj
- 500 g varza murata (cruda, scursa foarte bine)
- 3 linguri pasta miso
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 catei de usturoi
- 2 buc ceapa
- 4 linguri ulei de masline