octombrie 23

Tocanita

Tocanita este mancarea care va da posibilitatea sa incercati lucruri noi, daca adaugati condimente noi sau mai putin folosite, surprinzandu-va in acest fel musafirii. De fapt reteta nu este una tipic romaneasca, ea exista si in alte culturi culinare, sub alte denumiri si cu alte proportii de ingrediente sau condimente. Modul de preparare este insa extrem de asemanator si rata de acceptare aproape de 100%. Mai mult, oricine, chiar si cei considerati in categoria “antitalent”, pot reusi sa o gateasca fara mari probleme.

Nu stim daca a noastra este cea mai buna, insa noua ne place si v-o propunem cu toata increderea.

Tocanita

O reteta accesibila oricarei persoane care doreste sa o incerce.
No ratings yet
Timp de preparare 5 minute
Timp de gatire 25 minute
Timp total 25 minute
Fel Fel principal
Bucatarie Bucataria Romaneasca
Portii 4 portii

Ustensile necesare

Ingrediente
  

  • 2 buc ceapa
  • 3 catei(!) usturoi
  • 4 buc rosii decojite
  • 0.5 kg carne de porc (pulpa)
  • sare
  • piper
  • ulei

Instructiuni
 

  • Tocati ceapa fin.
  • Decojiti rosiile cu apa fierbinte dupa ce le-ati tinut la rece si tocati-le.
  • Taiati carnea in bucati si trageti-o in ulei pana se rumeneste.
  • Trageti ceapa cu usturoiul, piperul si sarea in ulei.
  • Adaugati rosiile .
  • Fierbeti cu carnea prajita pana cand aceasta devine frageda. E gata!
Keyword carne de porc, tocanita
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!Publicam toate pozele de la voi pe Instagram! ❤️

Puteti incerca si

https://www.atlasuldeliciilor.ro/muschi-de-porc-la-cuptor/


Tags

tocanita


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

S-ar putea sa iti placa si retetele astea:

august 13, 2022

O salata simpla, rapida, dar satioasa si usor

august 6, 2022

O reteta la indemana oricui! Mergi direct la

iulie 30, 2022

Prajitura asta o poate face oricine, in special