Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Schiacciata cu cartofi
Mama Soacra
O reteta la indemana oricui!
5
from 1 vote
Imprima reteta
Salveaza Pin
Timp de preparare
10
minutes
mins
Timp de gatire
50
minutes
mins
Timp total
1
hour
hr
Fel
Fel principal
Bucatarie
Bucataria Italiana
Portii
4
portii
Calorii
250
kcal
Ustensile necesare
1
tava
28x31 cm
1
bol inox
1
Tel
1
Razatoare mandolina (feliator legume)
Ingrediente
1x
2x
3x
▢
250
g
faina de grau
▢
300
ml
apa
▢
50
ml
ulei de masline
▢
1
lingurita de sare
▢
3
cartofi
(medii ca marime)
▢
rozmarin
Instructiuni
ingredientele
Puneti sarea in apa
... apoi uleiul de masline...
Adaugati cate putin faina, sa nu se faca cocoloase.
Trebuie sa obtineti o coca moale.
Taiati cartofii subtiri, cu ajutorul mandolinei. Adaugati sare.
Amestecati cu coca...
Tapetati tava cu hartie de copt.
Turnati compozitia in tava, adaugati rozmarin si putin ulei de masline.
Dati la cuptor la 200°C timp de 40-50 minute.
E gata!
Reteta video
https://www.atlasuldeliciilor.ro/wp-content/uploads/2022/07/Schiacciata_cu-_cartofi_wp_fb.mp4
Informatii nutritionale
Serving:
1
portie
Calories:
250
kcal
Keyword
paine fara drojdie, schiacciata
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!
Publicam toate pozele de la voi pe
Instagram
! ❤️