50mlulei de masline(puteti folosi si uleiul de la anghinare)
sare si piper(dupa gust)
Instructiuni
Se fierbe quinoa conform instructiunilor de pe pachet.
Intr-un bol se toarna uleiul de masline si sucul de lamaie, dupa care se amesteca coaja de lamaie rasa si usturoiul maruntit. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se adauga bucatile de telina verde si se amesteca.
Se pun toate ingredientele ramase intr-un bol, dupa care se toarna deasupra dressing-ul pregatit mai inainte.
Se amesteca pana cand toate ingredientele s-au distribuit uniform.
Se serveste ca masa principala sau ca garnitura. Numarul de portii de mai sus presupune mancarea salatei ca masa principala. Ca garnitura, va puteti astepta sa obtineti dublul de portii. Pofta buna! ?
Informatii nutritionale
Serving: 1portieCalories: 321kcal
Keyword salata de anghinare, salata de anghinare, naut si quinoa, salata de naut, salata de quinoa, salata de quinoa cu naut
Ai incercat reteta? Arata-ne cum ti-a iesit!Publicam toate pozele de la voi pe Instagram! ❤️